NOVOSTI

17 listopada, 2019

Konferencija “Mi i naši gadgeti u prometu!”

U okviru kampanje Dan bez mobitela u prometu 2019, u ponedjeljak, 21. listopada, s početkom u 10 sati u Hotelu International u Grand Salonu održat će se konferencija “Mi i naši gadgeti u prometu!”.

Ove godine, inače treće zaredom kako Hrvatska udruga menadžera sigurnosti provodi kampanju osvješćivanja o opasnostima korištenja mobitela u prometu, Konferencija je posvećena pitanjima prometne signalizacije, primjeni novih prekršajnih odredbi iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te pitanjima i izazovima koje nam vezano uz sigurnost donosi sutrašnjica s kojom će na cestama biti sve više automobila s auto-pilotima te raznih drugih električnih prometala.

Na konferenciji će, među ostalim kroz panel raspravu prometni i policijski stručnjaci te predstavnici tvrtki koje se bave inovacijama u području auto-industrije i operatora pokretnih komunikacija mobilnih komunikacija govoriti kako se s primjenom novih tehnologija istodobno može utjecati na prometnu sigurnost te kod sudionika u prometu utjecati na promjenu opasnih navika.

MOŽDA STE PROMAŠILI

BUDITE INFORMIRANI