Radarski mjerač

Radarski mjerač

S POKAZIVAČEM BRZINE KRETANJA VOZILA

S POKAZIVAČEM BRZINE KRETANJA VOZILA

Inovativni uređaji optičkih svojstava u skladu s HRN EN 12966 smanjuju mogućnost događaja prometnih nezgoda.

Tehnologija radarskih mjerača s pokazivačem brzine vozila postoji gotovo dvadeset godina. U odnosu na same početke izvedba pokazivača je znatno napredovala kako u optičkom ako i u mehaničkom smislu. U tom periodu znanstveno je dokazano da radarski mjerači s pokazivačem brzine vozila utječu na smanjenje brzine kretanja vozila kratkoročno i dugoročno.

Najčešća primjedba građana vezana za promet je prebrza vožnja u gradovima i općinama. Stupanj razvoja radarskih mjerača s pokazivačem brzine vozila omogućuje brzu reakciju nadležnog tijela jer se mogu brzo postaviti te se očitati podaci o brzinama vozila i u konačnici utvrditi da li je brzina stvarni problem. Ukoliko je brzina problem trajno postavljanje pokazivača brzine omogućuje utjecanje na smanjenje brzine na način koji nije represivan.

Ovisno o zahtjevima investitora isporučujemo i izgrađujemo radarske mjerače s pokazivačem brzine vozila u raznim kombinacijama s klasičnim prometnim znakovima i dodatnim treptačima. Mjerači se mogu parametrirati daljinskim putem, a preko web sučelja moguć je uvid u sve relevantne podatke.

Prednosti:

N
kristalna uočljivost brojki i teksta iz daljine
N
daljinski nadzor i upravljanje uređaja
N
dohvat podataka prikupljenih na uređaju