O nama

Elektromodul Promet / Praktične ITS tehnologije

Više od 30 godina stvaramo inovativna rješenja koja znatno povećavaju efikasnost, udobnost i sigurnost prometa.

Elektromodul-promet d.o.o. je tvrtka za izgradnju i održavanje svjetlosne cestovne signalizacije tj. ITS tehnologija u današnje vrijeme

PRAKTIČNE ITS TEHNOLOGIJE

Praktičan može značiti: svrsishodan, prikladan, ostvarljiv, primjenjiv, provediv. U kontekstu navedenog Elektromodul Promet pruža svrsishodana, prikladna, ostvarljiva, primjenjiva i provediva ITS rješenja.

ZAŠTITA OKOLIŠA

Svjesni smo da je zagađenje okoliša jedna od najvećih opasnosti današnjice. Rast urbanizacije i prometa dovodi do veće razine štetnih plinova što nepovoljno utječe na ljudsko zdravlje. Stoga se zalažemo za ‘ozelenjavanje prometa’ u cilju povećanja kvalitete života.

VIZIJA NULA

Razvijamo rješenja u skladu sa švedskim VIZIJA NULA modelom. Vjerujemo da cestovna infrastruktura treba biti dizajnirana tako da spriječi prometne nesreće sa teškim posljedicama jer ljudski život nema cijenu. . Primjer jednog takvog uspješnog rješenja je Semaforplus koji dokazano smanjuje prosječnu brzinu kretanja vozila na dionici ceste.

PDCA – 1. PLAN / 2. DO / 3. CHECK / 4. ACT

U svojem poslovanju koristimo PDCA model pomoću kojeg konstantno poboljšavamo svoje usluge i procese.

EMP grafika update 1.1

NAŠE VRIJEDNOSTI

Marljivost

Holističko razmišljanje

Inovativnost

Doprinos zajednici

Posjedujemo certifikate: ISO 9001, ISO 14001 te OHSAS 18001

Bonitet tvrtke je ocijenjen sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta od strane ugledne tvrtke Bisnode s ocjenom AAA za 2015., 2016. i 2017. godinu.

ZADOVOLJSTVO KUPCA

Naručiteljima i investitorima omogućavamo lak pristup svim potrebnim informacijama.

Odnosimo se prema naručiteljima/investitorima kao cijenjenoj stranci (u prostorijama tvrtke, na telefonu ili mobitelu, na gradilištu i sl.) te iskazujemo iskrenu brigu, poštovanje i razumijevanje za naručiteljeve/investitorove potrebe.

Isporučujemo rješenja u besprijekornom stanju u ugovorenom roku.

Kontaktiramo s naručiteljima/investitorima nakon isporuke/izgradnje radi provjere njihovog zadovoljstva te informiranje predstavnika kvalitete.