O nama

Elektromodul Promet / Praktične ITS tehnologije

Više od 30 godina stvaramo inovativna rješenja koja znatno povećavaju efikasnost, udobnost i sigurnost prometa.

Elektromodul-promet d.o.o. je tvrtka za izgradnju i održavanje svjetlosne cestovne signalizacije tj. ITS tehnologija u današnje vrijeme

PRAKTIČNE ITS TEHNOLOGIJE

Praktičan može značiti: svrsishodan, prikladan, ostvarljiv, primjenjiv, provediv. U kontekstu navedenog Elektromodul Promet pruža svrsishodna, prikladna, ostvarljiva, primjenjiva i provediva ITS rješenja.

ODRŽIVOST

Svjesni smo da je zagađenje okoliša jedna od najvećih opasnosti današnjice. Rast urbanizacije i prometa dovodi do veće razine štetnih plinova što nepovoljno utječe na ljudsko zdravlje. Stoga se zalažemo za ‘ozelenjavanje prometa’ u cilju povećanja kvalitete života. U tom smislu razvijaju se modeli upravljanja prometom na temelju podataka iz okoliša (ESTM – environmentally sensitive traffic management) 

VIZIJA NULA

Razvijamo rješenja u skladu sa švedskim VIZIJA NULA modelom. Vjerujemo da cestovna infrastruktura treba biti dizajnirana tako da spriječi prometne nesreće sa teškim posljedicama jer ljudski život nema cijenu. . Primjer jednog takvog uspješnog rješenja je Semaforplus koji dokazano smanjuje prosječnu brzinu kretanja vozila na dionici ceste.

 

EMP grafika update 1.1

NAŠE VRIJEDNOSTI

Marljivost

Holističko razmišljanje

Inovativnost

Doprinos zajednici

Posjedujemo certifikate: ISO 9001, ISO 14001 te OHSAS 18001

Bonitet tvrtke je ocijenjen sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta od strane ugledne tvrtke Bisnode s ocjenom AAA za 2015., 2016. i 2017. godinu.

ZADOVOLJSTVO KUPCA

Naručiteljima i investitorima omogućavamo lak pristup svim potrebnim informacijama.

Odnosimo se prema naručiteljima/investitorima kao cijenjenoj stranci (u prostorijama tvrtke, na telefonu ili mobitelu, na gradilištu i sl.) te iskazujemo iskrenu brigu, poštovanje i razumijevanje za naručiteljeve/investitorove potrebe.

Isporučujemo rješenja u besprijekornom stanju u ugovorenom roku.

Kontaktiramo s naručiteljima/investitorima nakon isporuke/izgradnje radi provjere njihovog zadovoljstva te informiranje predstavnika kvalitete.