LED markeri

LED markeri

BOLJA UOČLJIVOST PJEŠAČKIH PRIJELAZA

BOLJA UOČLJIVOST PJEŠAČKIH PRIJELAZA

Otporni na plugove snježnih ralica

Što su vozači stariji osjećaju se nesigurniji u prometu, posebice noću. Istraživanja pokazuju da LED markeri ugrađeni u kolnik mogu biti od pomoći. Ukupno 72% ispitanika jednog istraživanja je izvijestilo o povećanju samopouzdanja u vožnji noću, a u istom istraživanju 80% ispitanika je uvjerena da se poboljšala ukupna sigurnost dionice ceste.

LED markeri koje isporučuje i ugrađuje Elektromodul-promet smanjuju i preveniraju prometne nezgode. Imaju lijepi dizajn, izvanredne mehaničke karakteristike, visoku sjajnost te doprinose boljem uočavanju elemenata prometnice. Jednostrani ili dvostrani LED markeri za kolnik imaju brojne mogućnosti konfiguriranja intenziteta svjetlosti (dimming) te načina rada (permanentni, izmjenični, trčeći i sl.). Moguće ih je isporučiti u više boja (bijela, žuta, plava, crvena, zelena).

LED markeri su otporni na kemijske i mehaničke utjecaje. Posebno naglašavamo da LED marker ima blago povišeni prsten od nehrđajućeg čelika koji ga štiti od oštećenja uzrokovanih snježnim ralicama i lancima za snijeg.

Prednosti:

N
izuzetna vidljivost
N
otporni na kemijske i mehaničke utjecaje
N
otporni na snježne plugove